Espanyol
Esports Futbol 19/04/2011

Duscher s'exercita al marge amb molèsties al pubis

El migcampista de contenció de l'Espanyol segueix amb els problemes físics que el van impedir jugar contra l'Atlètic i els metges del club es mostren prudents sobre el seu retorn

Efe
1 min
Aldo Duscher durant un entrenament.

Sant Adrià del BesósAldo Duscher s'ha exercitat aquest matí al marge dels seus companys ja que encara no està recuperat de les molèsties al pubis que li van impedir entrar a la convocatòria de dissabte passat per al partit davant l'Atlètic de Madrid.

L'equip mèdic blanc-i-blau és prudent respecte a la seva evolució. L'argentí anirà augmentant progressivament les càrregues de treball durant la setmana per veure si arriba a temps per al pròxim partit contra l'Sporting de Gijón d'aquest diumenge. Javi López ha estat l'alternativa per al migcampista davant la seva absència.

La resta de futbolistes tocats de la plantilla -Forlín, David García, Baena, De la Peña i Mattioni- evolucionen amb normalitat i estan complint els terminis de recuperació previstos inicialment. D'una altra banda, Sergio García ha començat amb la rehabilitació del seu genoll i ha visitat els seus companys a la Ciutat Esportiva.

stats