Espanyol
Esports Futbol 27/10/2011

L'Espanyol rep el Betis de Javi Chica, que s'acomiadarà de l'afició periquita vestit de verd-i-blanc

Cornellà-El Prat espera el retorn del lateral dret del Betis per ovacionar-lo en agraïment al bon rendiment en els 127 partits que va jugar amb el primer equip de l'Espanyol

Natalia Arroyo
1 min
L'Espanyol celebra el gol de Romaric.

Barcelona“M’agradaria que l’afició em recordés com un jugador físic que ho va donar tot pel club”. Aquesta és una de les frases que va pronunciar, entre llàgrimes, Javi Chica en la roda de premsa amb què va tancar la seva etapa de quinze anys a l’Espanyol per fitxar pel Betis. Uns mesos més tard, el lateral tornarà a Cornellà-El Prat per enfrontar-se contra el seu exequip (20 h, GolTV o Canal + Liga) en un dels partits que tancarà la desena jornada de lliga.

El partit també serà especial per a un altre futbolista que jugarà contra el seu club de formació. És Javi López, justament el substitut de Chica al lateral dret. Més tècnic i habilidós, l’andalús és un dels fixos de Pochettino i va formar-se durant set anys al futbol base del Betis.

Per a aquest partit, i un cop confirmat que Javi Márquez no està sancionat, s’espera que Pochettino repeteixi l’esquema de les últimes dues victòries, amb Forlín al doble pivot. El fluix partit de Romaric al Sardinero podria enviar-lo a la banqueta per situar Verdú a la mitjapunta i Weiss en banda. Per la seva banda, Pepe Mel ha fet viatjar 27 jugadors per jugar el duel d’aquest vespre i el de diumenge a Santander.

stats