Espanyol
Esports Futbol 27/07/2011

El nou Espanyol s'estrena a Cornellà contra Boca Juniors al Ciutat de Barcelona

El torneig servirà de presentació de l'equip blanc-i-blau i Pochettino aprofitarà el matx per donar minuts a tots els jugadors i seguir fent proves pensant en l'inici de lliga

Redacció
1 min
L'Espanyol ha fet aquest dilluns a la tarda el primer entrenament.

BarcelonaL'Espanyol disputarà aquesta nit el torneig Ciutat de Barcelona contra el Boca Juniors argentí a les 21:30 hores a l'estadi de Cornellà-El Prat, partit que tradicionalment serveix de presentació de l'equip blanc-i-blau davant la seva afició.

El partit és esperat amb molta il·lusió per la grada catalana i també per tots els integrants del club periquito. De fet, les càrregues de treball del primer tram de la pretemporada a Peralada (Alt Empordà) s'han anat reduint a mesura que s'acostava el xoc contra Boca per arribar en la millor forma possible.

L'entrenador Mauricio Pochettino, com és habitual en totes les edicions del torneig Ciutat de Barcelona, donarà minuts a la majoria dels jugadors de la plantilla però l'onze inicial que tregui demà s'acostarà molt a l'equip de gala de l'Espanyol 2011-12.

El tècnic ja ha reconegut en més d'una ocasió que el duel de demà no és un més. Pochettino ha destacat la qualitat del rival, "un dels millors de l'Argentina", ha assenyalat, i espera que l'afició de Cornellà-El Prat respongui al màxim.

D'altra banda, serà un partit emotiu per al central periquito Juan Daniel Forlín, que s'enfronta al seu exequip, que va abandonar el 2009. El conjunt xeneize es presenta a Barcelona amb 18 títols internacionals i 23 professionals.

stats