Espanyol
Esports Futbol 23/06/2011

Kiko Casilla torna de la cessió i farà la pretemporada amb el primer equip

L'Espanyol té sis jugadors cedits i només té intenció de recuperar Kiko Casilla, el porter cedit al Cartagena i que està cridat a ser el segon de Cristian Álvarez si es confirma l'adéu de Kameni

Redacció
1 min
Kiko Casilla durant la pretemporada amb l'Espanyol.

BarcelonaMauricio Pochettino ha comunicat a Kiko Casilla que compta amb ell per a la propera temporada i el tindrà a les seves ordres per començar la pretemporada al juliol, després d'estar cedit aquest any al Cartagena.

La decisió depèn, però, de Carlos Kameni i de si el porter camerunès marxarà del club blanc-i-blau o no. La intenció del tècnic periquito és que sigui Cristian Álvarez el porter titular, assumint l'adéu de Kameni, i que Casilla li faci de segon.

No repescaran cap més cedit

L'entrenador argentí i Ramon Planes ja han manifestat a la resta de jugadors cedits, que el club no compta amb ells. Coro, cedit a l'Osasuna, s'haurà de buscar equip; Roman Martínez té bon cartell a l'Argentina i Lola podria prorrogar la seva estada al Partizan una temporada més; Ángel Martínez, que no ha jugat gaire amb el Girona, té la carta de llibertat. Només Ben Sahar, que ha completat un any molt bo al Hapoel, té alguna possibilitat, tot i que mínima, en funció del què pugui passar amb Dani Osvaldo.

stats