Espanyol
Esports Futbol 12/09/2011

Cristian Álvarez: "Sempre he cregut en la meva feina i només vull créixer"

El porter de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet per la seva actuació individual d'ahir davant l'Athletic Club, amb tres parades de mèrit

Redacció
1 min
Cristian Álvarez celebra una aturada crucial davant Llorente.

BarcelonaCristian Álvarez va fer ahir un parell d'aturades que van ser claus per derrotar l'Athletic Club. Avui, el porter de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet per la seva actuació individual. "Sempre he cregut en la meva feina, estic molt a gust, content i només vull créixer", ha apuntat el jugador, que ahir va ser ovacionat pel públic per la seva gran actuació.

El porter blanc-i-blau va sumar davant els bilbaïns la seva segona titularitat consecutiva aquesta temporada en partit oficial, després que el tècnic, Mauricio Pochettino, descartés per motius esportius el camerunès Carlos Kameni, que va veure el partit des de la grada.

Cristian Álvarez ha destacat el treball col·lectiu: "No m'agrada parlar de mi. Ha estat un bon partit de tot l'equip, amb una intensitat molt gran. Ens hem deixat la pell al camp i necessitàvem aquesta victòria per agafar confiança. Ens mereixíem guanyar després de la feina", ha dit.

El porter va lluir ahir per primera vegada el braçalet de capità, després de la marxa del davanter Luis García al Saragossa l'últim dia de mercat. "És un motiu d'orgull per a mi, molts matarien per portar-lo. Implica més responsabilitat al camp", ha confessat el futbolista.

stats