Espanyol
Esports Futbol 29/04/2011

Cristian Álvarez pateix un esquinç cervical i Duscher és dubte seriós

El porter de l'Espanyol pateix un esquinç cervical i treballarà a menor ritme els pròxims dies, encara que no hauria de tenir problemes per estar disponible dilluns contra l'Athletic

Efe
1 min
Aldo Duscher durant un entrenament.

Sant Adrià del BesósCristian Álvarez pateix un esquinç cervical, tot i que s'espera que estigui disponible per al partit de Lliga contra l'Athletic de Bilbao dilluns a Cornellà-El Prat.

El migcampista Aldo Duscher, de la seva banda, és dubte seriós. El futbolista argentí arrossega una pubàlgia des d'abans del partit contra l'Atlètic de Madrid, i els metges encara no descarten totalment el jugador i faran tot el possible perquè estigui en condicions per entrar a la convocatòria de diumenge.

El davanter Iván Alonso i el migcampista Verdú ja s'han recuperat de les seves molèsties musculars, que els han mantingut al marge del grup durant aquesta setmana. Els dos futbolistes s'han exercitat amb la resta dels seus companys i podran disputar el pròxim partit de Lliga.

Finalment, Baena, Forlín, Mattioni, David García i Iván de la Peña s'han sotmès aquest matí a diverses proves mèdiques rutinàries de control per a les seves respectives lesions, de les quals tots evolucionen correctament i compleixen els terminis de recuperació establerts.

stats