Espanyol
Esports Futbol 04/10/2011

Dátolo: "El d'aquest any serà un altre Dátolo"

L'extrem argentí assegura que vol millorar el seu rendiment aquesta temporada, després de no estar gaire encertat l'any passat i agraeix al tècnic la confiança en el seu retorn a l'equip contra el Reial Madrid

Efe
1 min
Jesús Dátolo, a la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià del BesósL'extrem argentí de l'Espanyol ha reconegut que l'any passat no va estar molt encertat. "La mala sort es passa amb treball. No vaig tenir la meva millor temporada però ha començat un nou campionat i l'afronto amb moltes ganes. El d'aquest any serà un altre Dátolo", ha avisat.

A nivell personal, assegura que està satisfet per haver gaudit dels primers minuts d'aquesta temporada. "Em vaig sentir molt feliç i content pels minuts, encara que no pel resultat. És un bonic debut contra el Reial Madrid, el míster va tornar a confiar en mi i això és molt important per a un jugador", ha confessat.

Dátolo també ha assegurat que malgrat la falta de gol que està demostrant l'equip, no hi ha necessitat de fitxar, perquè Pochettino disposa de bons atacants en plantilla. "No necessitem fitxar un davanter centre, el grup està molt bé i tenim potencial amb Pandiani, Álvaro, Thievy, Sergio García o Verdú", ha apuntat el jugador.

L'extrem ha indicat que la solució a la mala ratxa és augmentar la confiança. "Només hem de convèncer-nos i acostumar-nos a guanyar, serà la clau. Hem de posar una miqueta més. Es guanya amb treball, esforç i humilitat. Si lluitem tots traurem això endavant", ha afegit.

L'argentí ha ressaltat la moral del bloc després de la derrota contra el Madrid: "No estem preocupats, vam fer un gran partit. El 0-4 és un resultat molt ampli i crec que ens mereixíem una mica més. Contra equips d'aquesta entitat és necessari marcar sempre que arribes, però la falta de gol no és generalitzada".

stats