Espanyol
Esports Futbol 27/12/2011

Dídac: "Tenim ganes de derbi però abans hem de pensar en la Copa"

El lateral esquerre assegura que la plantilla no parla encara del Barça perquè vol "centrar-se a passar ronda a la Copa del Rei contra el Còrdova"

Efe
1 min
Dídac intenta prendre-li la pilota a Aduriz dissabte a Mestalla.

Sant Adrià del BesòsDídac Vilà ha assegurat, en acabar el primer entrenament després d'una setmana de vacances de Nadal, que l'equip no pensa encara en el derbi contra el Barça, encara que "en té ganes", però que abans volen "centrar-se a passar ronda a la Copa del Rei contra el Còrdova".

El lateral esquerre ha recordat que el calendari d'aquest mes de gener compta amb molts partits, els dos de vuitens de final del torneig del KO i dos més de la lliga BBVA, contra Barça i Sevilla: "Tenim quatre partits que vénen molt junts i tenim pocs dies per preparar-los".

El jugador blanc-i-blau no s'ha mostrat preocupat per si l'aturada de la lliga suposa frenar la bona dinàmica de l'equip fins ara. "Això mai se sap però sempre va bé per veure a la família, sobretot la gent que ha de viatjar fora. Ara segur que agafarem més força per arrencar bé l'any", ha comentat.

stats