Publicitat
Publicitat

Espanyol

L'anterior, Xavi Andreu, va abandonar el càrrec fa un mes

L'Espanyol confirma Xavi Salvatella com a nou director de comunicació

Ha estat nomenat nou director de comunicació de l'Espanyol per decisió del Consell d'Administració, en substitució de Xavier Andreu, qui va deixar el seu càrrec el 28 de febrer

Xavier Salvatella i Mestres és periodista i consultor de comunicació i té 27 anys. Llicenciat en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona, en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Comunicació Institucional i Política a la Universitat Carlos III de Madrid, ve de la consultora Albrook, Estrategias de Comunicación, on exercia d'assessor de comunicació d'empreses, entitats, governs, i partits i líders polítics.

És col·laborador habitual, articulista i tertulià en mitjans d'informació sobre l'Espanyol, ha tingut una presència molt activa durant els últims anys en televisió, ràdio i premsa, tant escrita com digital. Resident a Madrid durant els últims anys, ha treballat en diverses agències de comunicació com a responsable de la imatge i la repercussió institucionals de clients de sectors tan diversos com l'associatiu, serveis o gran consum.

Especialista en comunicació estratègica, comunicació online i formació de portaveus, sempre ha estat vinculat al món de l'esport. Com a practicant, va ser jugador internacional d’hoquei herba i es va proclamar campió d'Europa sub16 i sub18 amb les seleccions base de la Federació Espanyola d'Hoquei. Posteriorment, l’any 2007 va crear el Gabinet de Comunicació i Premsa del Club Egara, encapçalant el departament de comunicació de l’entitat fins l'any 2009.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT