Publicitat
Publicitat

Espanyol

Avui s'ha cel·lebrat la XXIa edició de l'Aplec de Penyes

Sánchez Llibre: "Avui és un dia de festa, d'aquí a uns dies comunicaré la meva decisió"

El president de l'Espanyol ha assegurat que té la decisió sobre el seu futur presa i que la farà pública ben aviat, però no durant l'Aplec, perquè "és la festa de tots els pericos"

Dani Sánchez Llibre no ha volgut desvetllar quins són els seus plans de futur durant l'Aplec de Penyes que s'ha cel·lebrat durant el dia d'avui a Castellar del Vallès, després d'una setmana d'especulacions sobre la seva marxa de la presidència del club.

"Avui no és el dia de parlar d'aquests temes. És la festa de tots els pericos. La decisió està presa i seran els membres del Consell els que coneguin primer la meva decisió". El president no ha volgut "enfosquir una jornada festiva amb una situació personal" i ha explicat que no està cremat, però sí que "nota el cansament".

Sánchez Llibre ha indicat que la situació viscuda en l'últim partit de Lliga davant el Sevilla no ha influït en la decisió sobre el seu futur, una decisió que diu que ja té presa, però que encara no farà pública. “És normal que la gent mostri el seu descontentament i cridi durant el partit. És una situació habitual al món del futbol. Això no hi ha influït”, ha resumit.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT