Espanyol
Esports Futbol 19/04/2011

Chica: "Respecto la idea del club de no parlar de renovacions fins al final"

El lateral de l'Espanyol ha assegurat que no està molest per la intenció del club de no tractar les renovacions fins a final de temporada, malgrat que el del planter català acaba contracte aquest any

Efe
1 min
Javi Chica a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

Sant Adrià del BesósJavi Chica s'ha mostrat tranquil, encara que no sap si seguirà al club la temporada que ve o no. L'Espanyol ha decidit tractar les renovacions a final de Lliga. "Només sabem que fins al final de temporada no parlarem. Un dia estàs aquí, un altre allà... el club és el que decideix al final. Jo estic bé físicament i només penso a ajudar l'equip a arribar a Europa. Respecto la política del club de no tractar les renovacions fins que acabi la Lliga, és la seva forma de treballar", ha dit.

Chica ha aprofitat per aclarir que la direcció esportiva no li ha trasllat cap proposta: "No m'han ofert res, ni renovació a la baixa ni de cap tipus. L'entitat està en el seu dret a esperar. El tema de les ofertes és una cosa que porta el meu representant, i jo esperaré fins al final de temporada".

De tota manera, el lateral ha confessat que li agradaria saber el seu futur com més aviat millor. "Com li passa a qualsevol treballador, si tens clar on estaràs l'any que ve estàs més tranquil. Jo ho he donat tot i ho segueixo donant tot per dur l'equip a les places europees. No he de demostrar res. Queda poc perquè acabi la Lliga però es farà llarg", ha dit.

D'una altra banda, Chica ha valorat la data del partit contra l'Athletic, ja que es jugarà en dilluns: "És una cosa que hem comentat al vestidor, però esperem que igualment s'ompli l'estadi. L'equip està amb ganes, vam sortir de la zona europea fa dues setmanes, però l'important és estar aquí a la jornada 38".

stats