Espanyol
Esports Futbol 03/04/2011

El Racing examina la fortalesa europea de l'Espanyol

L'Espanyol disputa aquesta tarda la primera de les nou finals de la temporada que determinaran si l'equip continua o no en els llocs europeus de la taula -ara és cinquè-, i ho farà sense Sergio García ni Raúl Baena

Efe
2 min
Els jugadors de l'Espanyol celebren un gol contra la Reial Societat.

BarcelonaEl vestidor blanc-i-blau assumeix la importància dels cinc xocs de Cornellà-El Prat per anar a Europa. Com a locals, han d'estar impecables. Mauricio Pochettino, tècnic de l'Espanyol, podrà comptar finalment amb el central Jordi Amat, malgrat el vessament articular al genoll dret. També el lateral Javi Chica, dubte per una contusió en el primer dit del peu esquerre, arribarà a temps per al partit.

Els centrecampistes Javi Márquez i Aldo Duscher, recuperats d'una contusió en el turmell i una sobrecàrrega, tornen a la llista del preparador argentí. També l'extrem José Callejón, baixa en l'últim partit per acumulació de targetes, i Rui Fonte, després de superar els seus problemes físics, estaran disponibles. Queden fora Sergio García i Raúl Baena.

La defensa i l'atac blanc-i-blau, a priori, seguiran amb els protagonistes habituals. En el doble pivot l'absència de Baena donaria entrada a Duscher, però és possible que Pochettino aposti per altres alternatives com Javi López, ubicant llavors Chica de titular en el lateral, o Verdú, situant Álvaro d'enllaç.

El Racing, catorzè en la classificació, arriba a Barcelona amb la baixa segura per lesió del lateral Francis, encara que recupera el central brasiler Henrique i el migcampista Adrián González, després de complir un partit de sanció i de sortir d'una lesió, respectivament. La lesió de Francis donarà la titularitat al veterà Pablo Pinillos a la banda dreta, perquè jugui a l'esquerra del càntabre Christian Fernández. I com a possible recanvi per a Pinillos, Marcelino ha convocat, per primera vegada, el lateral dret del filial Álvaro González.

Al centre de la defensa continuarà Marc Torrejón, l'experiquito, i torna Henrique després de no haver pogut jugar la passada jornada per acumulació de targetes.

Al mig del camp repetirà el doble pivot format per Gonzalo Colsa i Mehdi Lacen, que malgrat haver jugat amb la selecció algeriana ha tingut temps d'entrenar amb relativa normalitat. El suec Kennedy jugarà a la banda dreta, mentre que per a la banda esquerra Marcelino compta amb dues opcions, mantenir el veterà Pedro Munitis o alienar Adrián González, que surt d'una lesió.

El ventall de possibilitats s'obre per formar la parella d'atacants. Una opció seria fer jugar Munitis i l'argentí Ariel Nahuelpan, que són els que estan més frescos, ja que no han tingut compromisos internacionals. Però, en el cas que Munitis es mantingui en el flanc esquerre, Ariel podria estar acompanyat pel suec Rosenberg, que es troba en bones condicions després d'haver jugat amb la seva selecció. I no cal descartar que jugui el mexicà Giovani Dos Santos, qui va avançar un dia el seu retorn dels Estats Units després de jugar dos partits amb Mèxic.

Espanyol: Kameni; Javi López, Amat, Galán, David Garcia; Javi Márquez, Duscher; Luis García, Verdú, Callejón i Osvaldo.

Racing: Toño; Pinillos, Torrejón, Henrique, Christian; Kennedy, Colsa, Lacen, Munitis; Ariel i Rosenberg.

Àrbitre: Undiano Mallenco (C. Navarrès)

Lloc i hora: Cornellà el Prat, 17.00 h (PPV).

stats