Espanyol
Esports Futbol 11/05/2011

L'Espanyol suma un punt contra el València i encara somia en Europa gràcies a l'Osasuna (2-2)

L'Espanyol ha empatat contra el València i suma un punt que manté vives les seves aspiracions de classificar-se per a Europa gràcies a la derrota del Sevilla.

Soldado i Amat.

Cornellà-El PratL'Espanyol ha empatat contra el València CF (2-2) i suma un punt que acosta l'equip de les seves aspiracions de classificar-se per a Europa ja que el Sevilla va caure a Pamplona i queda a tres punts dels blanc-i-blaus. I la darrera jornada es juga un Espanyol-Sevilla. Els de Mauricio Pochettino han aconseguit igualar el partit en dues ocasions, però no han sabut trobar el gol de la victòria.

Pochettino ha apostat per l'alineació que li està donant un bon rendiment en els últims partits, amb l'uruguaià Iván Alonso d'enllaç amb Osvaldo, i un doble pivot format per Javi López i Verdú i ha prescindit de Javi Márquez d'inici. Luis García ha tornat a l'onze, després de començar des de la banqueta al Camp Nou diumenge.

El València s'ha avançat al minut 9 amb un gol de Soldado, que ha sabut aprofitar una greu errada de Raúl Rodríguez en defensa. Als pocs minuts, l'Espanyol s'ha refet i ha igualat el marcador gràcies a un gol d'Osvaldo.

Al minut 24 Mata ha anotat el segon gol del València. El conjunt que entrena Unai Emery ha anat per davant fins que al minut 75 Ernesto Galán ha aconseguit l'empat per a l'Espanyol.

RCD Espanyol, 2: Kameni; Galán, Amat, Raúl Rodríguez, Chica; Javi López, Verdú; Luis García (Rui Fonte, min.83), Iván Alonso (Javi Márquez, min.52), Callejón (Álvaro, min.62) y Osvaldo.

Valencia CF, 2: César; Bruno (Miguel, min.73), Navarro, Dealbert, Mathieu; Ever, Topal; Joaquín, Jonás (Jordi Alba, min.68), Mata (Albelda, min.85) y Soldado.

Gols: 0-1, min.9: Soldado; 1-1, min.19: Osvaldo; 1-2, min.25: Mata; 2-2, min.76: Galán.

Àrbitre: Clos Gómez. Groga a Amat (min.41), César (min.51), Soldado (min.60), Ever (min.71), Rui Fonte (min.89).

Incidències: 23.652 espectadors a l'estadi de Cornellá-El Prat.