Espanyol
Esports Futbol 01/04/2011

Javi Márquez: "No han desaparegut les molèsties, però estaré disponible"

El jugador periquito creu que bona part del somni europeu "passa pels punts a Cornellà-El Prat" i ha restat importància al fet que l'equip no guanyi sense ell

Efe
1 min
Javi Márquez en una roda de premsa.

Sant Adrià del BesósEl migcampista de l'Espanyol, Javi Márquez, ha assegurat avui que es troba en condicions de jugar contra el Racing de Santander, encara que continua amb alguna molèstia al turmell esquerre.

"Entre tots els membres del cos tècnic estan fent un treball enorme perquè les meves sensacions siguin positives en una cosa que, al principi, semblava una simple torçada, però que s'ha allargat. No han desaparegut totalment les molèsties, encara que estaré disponible per al tècnic", ha apuntat el jugador.

Sense el català al camp, l'Espanyol ha perdut tots els seus partits, fet al qual Javi Márquez ha restat importància: "Jo treballo per mi i per l'equip. Només penso a fer-ho bé per ajudar el grup i poder sumar una victòria important aquest cap de setmana contra el Racing de Santander".

Javi Márquez ha destacat la importància dels partits a casa. "Gran part del somni europeu passa pels punts de Cornellà-el Prat. Tots els partits seran claus a partir d'ara", ha subratllat.

El del planter, d'altra banda, ha asseverat que els pot beneficiar la pressió per guanyar dels rivals que visitaran l'estadi. "Ells vindran amb la necessitat de guanyar, han de lluitar per ficar-se aquí dalt. Nosaltres anirem al 300 per cent, aquest equip no es conforma", ha dit.

stats