Espanyol
Esports Futbol 01/04/2011

Collet: "No es pot vendre l'ampliació de capital com un fracàs"

El conseller delegat de l'Espanyol ha criticat l'afany "autodestructiu" d'algunes informacions, quan des del club es pensa que superar els 6 milions d'euros d'ampliació de capital "és molt bo"

Efe
1 min
Xavier Salvatella i Joan Collet.

Sant Adrià del BesósJoan Collet ha assegurat avui que el club blanc-i-blau està satisfet pel transcurs de l'ampliació de capital, allargada ahir fins al 30 de juny que ve, segons l'entitat, per alguns retards en la tramitació bancària.

La quantitat mínima que havia d'ingressar el club català era de sis milions d'euros, obligats pel crèdit sindicat, i la màxima era dotze. "En alguns llocs es ven com un fracàs i això no pot ser, som una mica autodestructius", ha asseverat el dirigent espanyolista.

"Hem tingut problemes en la gestió amb una sèrie de peticions de petits accionistes, d'entre 200 i 600 euros, i els nostres advocats ens va dir que havia la possibilitat d'ampliar el termini. No hem enganyat ningú. Tot el que passi de sis és molt bo i ho hem aconseguit", ha subratllat.

El conseller delegat blanc-i-blau fins i tot ha agraït l'esforç dels nous accionistes: "Tenim més de 2.000 en un temps de dificultat econòmica i han respost. Som dels clubs que més tenim. A més, el petit accionista ha aportat un milió d'euros i hem de vendre'l en positiu".

L'Espanyol, d'una altra banda, ha presentat aquest matí al seu nou director de comunicació, Xavier Salvatella, reconegut espanyolista de 28 anys, que entra a l'entitat amb la voluntat de millorar els canals de comunicació recolzant-se en les noves tecnologies.

stats