Espanyol
Esports Futbol 10/08/2011

Jordi Amat renova fins el 2016

El central del planter seguirà vestint la samarreta de l'Espanyol fins al 30 de juny de 2016 després de l'acord al qual han arribat avui el club i els representants del jugador

Redacció
1 min
Giovani Dos Santos i Jordi Amat

BarcelonaJordi Amat, que es troba a Colòmbia participant en el Mundial Sub-20 amb la selecció espanyola, ha ampliat el seu contracte amb l'Espanyol fins a l'estiu del 2016. Així ho han acordat aquest migdia els seus representants i el conjunt blanc-i-blau.

Amb l'acord aconseguit avui, l'Espanyol ratifica la seva política de plena confiança en el planter i corrobora el seu interès a consolidar l'actual projecte esportiu, del qual Amat ha de ser un dels referents. El jove central va arribar en edat benjamí i la temporada passada va formalitzar la seva fitxa professional amb el primer equip, juntament amb Álvaro Vázquez.

El defensa blanc-i-blau es va convertir, la passada temporada, en un dels futbolistes més destacats del primer equip, malgrat estar encara en edat juvenil. Des del principi del campionat va començar a entrenar amb el primer equip i va arribar a entrar en 33 de les 38 convocatòries de Lliga, encara que només va disputar 26 partits, més dos en la Copa del Rei. Internacional en totes les categories inferiors, Amat, igual que Álvaro Vázquez, no ha pogut completar la pretemporada a Peralada per jugar el Mundial Sub-20.

stats