Espanyol
Esports Futbol 24/05/2011

Callejón: “Aquest és un tren que no puc deixar escapar”

José Callejón jugarà les properes cinc temporades al Reial Madrid i aquest migdia s'ha acomiadat de l'Espanyol en una roda de premsa, acompanyat pel conseller Germán de la Cruz i el director esportiu, Ramon Planes

Redacció
1 min
José Callejón en roda de premsa.

BarcelonaJosé Callejón ha volgur donar les gràcies a l'Espanyol per haver-lo fitxat, i haver-li donat "l'oportunitat de jugar a Primera Divisió". "He arribat fins aquí gràcies a l'Espanyol. Ha sigut una etapa molt important per a mi i vull agrair-ho a tots els companys que he tingut, perquè m'han donat molt bons consells, al mister, perquè sense ell no seria on sóc, perquè m'ha fet veure coses que no sabia i he madurat molt. Un dels meus somnis va ser fitxar per l'Espanyol, va ser el club que va confiar en mi i vull donar-li les gràcies perquè han sigut anys molt bons”, ha dit.

El futbolista també ha tingut paraules per a l'afició i el club. “Ho he donat tot per aquest club i li tinc molt afecte. És un dia trist per a l'espanyolisme i per a mi, però també estic content. Marxo sent un perico més”, ha afegit. Callejón ha volgut restar importància als xiulets d'alguns aficionats en l'últim partit contra el Sevilla. “Significa que la gent em vol i que no vol que marxi. Crec que l'afició se sent satisfeta pel que he fet”, ha afegit.

El jugador ha afirmat que ha treballat durant aquests tres anys “al màxim” per donar-li alegries al club i créixer com a futbolista. “Pensava que em quedaria molts anys, però aquest és un tren que no puc deixar escapar. No vull posar-me sostre”, ha manifestat.

De la Cruz ha valorat el rendiment “extraordinari” que ha donat Callejón en aquests tres anys de periquito i li ha donat les gràcies “pel compromís i el sacrifici".

stats