Espanyol
Esports Futbol 02/08/2011

Albín estarà una setmana de baixa per un esquinç al turmell esquerre

El davanter uruguaià s'ha lesionat durant l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva i es perdrà els pròxims partits, tant l'amistós a Sevilla com la Copa Catalunya

Efe
1 min
Juan Albín en una acció contra el Boca Juniors.

Sant Adrià de BesòsJuan Albín estarà una setmana de baixa després d'haver-se fet un esquinç al turmell esquerre durant l'entrenament d'aquest matí a la Ciutat Esportiva. El nou fitxatge periquito es perdrà els dos pròxims amistosos de pretemporada.

Aquest dijous, el conjunt català disputarà el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta contra el Sevilla al Sánchez Pizjuán, i el 8 d'agost, la semifinal de la Copa Catalunya a Tarragona. Si l'Espanyol arriba a la final, el dia 9, el davanter uruguaià tampoc estarà en condicions de disputar el partit al costat dels seus companys.

Dátolo segueix amb molèsties

Jesús Dátolo, d'altra banda, tampoc arribarà a temps. L'extrem argentí continua entrenant-se al marge per una sobrecàrrega en el recte anterior de la cama esquerra. El futbolista compleix els terminis de recuperació establerts però els metges blanc-i-blaus no es volen arriscar en la seva reaparició.

L'equip s'entrenarà demà a les 10.30 hores a la Ciutat Esportiva a porta oberta, i cap a les 17.00 hores es concentrarà per dirigir-se cap a Sevilla, on passarà la nit a l'espera de disputar el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta. L'equip continuarà entrenant-se a Sant Adrià dijous que ve.

stats