Espanyol
Esports Futbol 01/09/2011

Luis García: "El millor de Barcelona és ser de l'Espanyol"

El fins ara capità de l'Espanyol posa fi a la seva etapa blanc-i-blava per iniciar un repte "il·lusionant" a Saragossa. Aquest migdia s'ha acomiadat de l'afició en una emotiva roda de premsa a Cornellà

Natalia Arroyo
1 min
Luis García, emocionat durant la roda de premsa de comiat.

BarcelonaLuis García ha posat fi a una llarga carrera a l'Espanyol després d'haver fitxat per l'equip el 2005. A partir d'ara, defensarà els interessos del Saragossa a Primera Divisió. "Marxar és una decisió encertada; a Saragossa m'hi esperen il·lusionats i jo tinc ganes de continuar fent gols a Primera i de sumar-me a aquest projecte", ha dit el fins ara capità de l'Espanyol.

Emocionat, amb la veu trencada en alguns moments, Luis García ha recordat els bons anys que ha viscut com a blanc-i-blau. "Dels 110 anys d'història d'aquest club, puc dir que he tingut la sort de viure els millors anys, amb una Copa del Rei i una final de la UEFA. El millor de Barcelona és ser de l'Espanyol", ha dit, contundent, i assegura que marxa sent "un periquito més".

"Hem d'estar molt orgullosos de ser periquitos. El club es troba en un entorn molt complicat i l'afició viu molt intensament el futbol, amb tanta passió com el visc jo. Del que més satisfet estic és que ningú, mai, em podrà retreure que no he deixat l'ànima per defensar aquesta samarreta", ha expressat, entre llàgrimes.

Després de sis temporades com a periquito, Luis García no ha volgut valorar si la precipitada sortida en l'últim dia de mercat de fitxatges era la millor manera d'acabar la seva etapa amb l'Espanyol. "Un no tria on s'ha d'acomiadar. Això són coses del destí", ha manifestat, prudent.

Luis García ha signat per tres temporades pel Saragossa, on enfilarà el tram final de la seva carrera esportiva.

stats