Espanyol
Esports Futbol 16/07/2011

L'Espanyol goleja el Peralada en el primer amistós de la pretemporada (1-5)

En el primer assaig des que van començar els entrenaments, els de Pochettino han guanyat al Peralada gràcies als gols de Dátolo, Baena, Osvaldo (2) i Rui Fonte

Redacció
1 min

BarcelonaCom és habitual en les pretemporades de l'Espanyol, el Peralada ha inaugurat la ronda d'amistosos per terres empordaneses amb un duel que els periquitos han resolt sense dificultats.

Els de Pochettino han dominat territorialment tot el matx i, amos de la pilota, han rondat la porteria rival, construïnt bones jugades i amb bon ritme de joc. Ha sigut Dátolo, des de fora l'àrea, el que ha marcat el primer gol de l'Espanyol. Després de dues ocasions de Verdú i Luis García, ha arribat el gol local. L'empat ha durat poc perquè Baena ha tornat a avançar, novament amb un xut des de la distància.

En la segona meitat, dos gols d'Osvaldo, un d'ells de penal, i un últim del jove Rui Fonte han arrodonit la golejada. En una última acció, Osvaldo ha rebut un fort cop, després de xocar amb el porter Sergio, que l'ha obligat a deixar el terreny de joc abans d'hora.

stats