Espanyol
Esports Futbol 15/10/2011

L'Espanyol juga a Vallecas contra el Rayo de Tamudo, l'horari atípic i la mala ratxa fora de casa

Els blanc-i-blaus recuperen Forlín, Amat i Pandiani per mirar de trencar el malastruc com a visitant davant un atrevit Rayo Vallecano que té en l'experiquito Tamudo la principal amenaça. El partit és diumenge a les 12 h (Canal + Liga 2, PPV)

Natalia Arroyo
2 min
Pandiani celebra amb Amat el seu gol contra el Getafe.

BarcelonaEl Rayo Vallecano rep l'Espanyol diumenge a les 12 h en un partit de sensacions estranyes. Els periquitos no estan acostumats a jugar al migdia (els madrilenys, sí, de fer-ho a Segona) i, a més, en els últims desplaçaments l'equip de Pochettino ha sortit un pèl bloquejat per la mala ratxa que el persegueix quan actua de visitant. De fet, el propi tècnic reconeix que és "l'assignatura pendent" des del gener passat, l'últim cop que van aconseguir la victòria. Va ser a Madrid, contra el Getafe.

Però els madrilenys tampoc són una garantia de res, perquè després de sis partits encara no coneixen la victòria al seu estadi, on només han sumat un empat a zero contra el Saragossa. El conjunt de Sandoval Huertas sortirà amb la mateixa alineació que està jugant en els últims partits i on l'home del dia serà el davanter Raúl Tamudo. L'experiquito pot superar els 138 gols de Kubala i entrar al selecte grup dels vint màxims golejadors de Primera Divisió, a l'alçada de Bakero.

Per la seva banda, l'Espanyol recupera els sancionats Amat i Pandiani i el lesionat Forlín i viatja amb 20 jugadors convocats. Quina serà la parella de centrals és una de les incògnites de l'onze de Pochettino, que podria sortir amb Amat i Héctor Moreno a l'eix de la defensa. En atac, possiblement tornarà a apostar per Álvaro en punta, acompanyat de Sergio García, Romaric i Verdú.

Alineacions probables:

Rayo Vallecano: Dani Giménez; Tito, Jordi, Arribas, Casado; Movilla, Javi Fuego, Botelho, Lass; Michu i Tamudo

Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Amat, Héctor Moreno, Dídac; Baena, Javi Márquez; Sergio García, Romaric, Verdú i Álvaro

Àrbitre: Iglesias Villanueva (comitè gallec)

Estadi: Estadi de Vallecas (Madrid)

Hora: 12 hores

stats