Espanyol
Esports Futbol 24/04/2011

L'Espanyol busca puntuar al Molinón per seguir aspirant a Europa

El tècnic argentí recupera el migcampista del planter i haurà de decidir si li fa un lloc en l'onze que ha repetit en les dues darreres jornades o el fa esperar a la banqueta, com contra l'Atlètic de Madrid

Natalia Arroyo
2 min
Pochettino dóna ordres a Verdú durant el partit

BarcelonaBeneït problema per a Pochettino. Li sobra un jugador. Obligat per les lesions i coincidint amb la baixa per lesió de Javi Márquez, fa dues jornades que sembla haver trobat l'onze ideal, amb Verdú i Javi López al doble pivot i Iván Alonso a la mitja punta. Ara, però, el migcampista del planter torna a estar al 100% i Pochettino ha de triar si el fa jugar d'inici o no.

El jugador que té més números per caure de l'onze és Iván Alonso, que és qui menys ha participat de tots els atacants. L'uruguaià, però, fa cinc partits seguits que és titular i està rendint a un gran nivell. A més, està construint una perillosa societat amb Osvaldo, que pot reclamar continuïtat. Alonso aporta mobilitat, potència en el joc aeri i control de les segones jugades, facetes del joc que poden ser decisives per vèncer l'Sporting.

Verdú i Javi López semblen intocables. Les dues peces restants són les dels homes de banda. Luis García i Callejón, però, són els homes, juntament amb Verdú, que més minuts han jugat, i seria estrany que Pochettino no comptés amb ells d'inici. A aquestes alçades de temporada, però, tot és possible. S'haurà de veure (a les 17h), quin onze tria Pochettino.

Pel bàndol de l'Sporting, Preciado té les baixes de Rivera per sanció, a més de les del porter Cuéllar, i els jugadors Sastre i Canella.

Sporting: Juan Pablo; Lora, Botía, Iván Hernández, José Ángel; Nacho Cases, Eguren, De las Cuevas, André Castro; Diego Castro i Barral.

Espanyol: Kameni; Galán, Amat, Raúl Rodríguez, Chica; Javi López, Javi Márquez; Verdú, Iván Alonso, Callejón; Osvaldo.

Estadi i hora: El Molinón. A les 17 h (PPV). 33a jornada

Àrbitre: Rubinos Pérez. Col·legi madrileny

stats