Espanyol
Esports Futbol 18/05/2011

Planes, sorprès per les declaracions de Kameni: "no ens falta ambició"

El director esportiu ha deixat clar que fins després del partit contra el Sevilla no se sabrà el futur de cap jugador i considera que la temporada ha estat "excel·lent"

Efe
2 min
Ramon Planes, a la graderia de la Ciutat Esportiva.

Sant Adrià del BesósEl director esportiu de l'Espanyol, Ramon Planes, s'ha mostrat sorprès per les paraules de Carles Kameni, en què acusava el club de "falta d'ambició", i ha apuntat que el club no comunicarà el futur de cap jugador fins que no finalitzi definitivament la Lliga.

"Sorprenen les paraules de Kameni perquè no es pot dir que l'Espanyol té poca ambició, en absolut. És un projecte ambiciós i valent. Si ell o qualsevol jugador pensa això, potser no ha entès bé el missatge. Només cal anar els diumenges a l'estadi per comprovar la nostra força", ha dit Planes.

Cinc jugadors acaben contracte: Chica, David García, Duscher, Iván Alonso i De la Peña, però el club no tractarà encara cap situació individual. "La setmana que ve, quan passi el partit contra el Sevilla, informarem de les decisions. Ho farem de forma ràpida perquè ja hem reflexionat sobre això", ha apuntat.

El futur del davanter Pablo Daniel Osvaldo ha estat un dels principals assumptes de la seva compareixença davant els mitjans. "En això hi ha moltes parts implicades, però no malvendrem cap jugador. El club té certa tranquil·litat perquè no tenim la necessitat imperiosa de vendre com sí que teníem al mercat d'hivern", ha indicat.

Ramon Planes ha avançat el perfil de la plantilla de la temporada que ve. "Farem un grup competitiu, amb fam i gent que tingui moltes ganes i il·lusió, això és bàsic per a nosaltres. I seguirem apostant per la gent jove. Estem seguint una línia i l'hem de seguir", ha subratllat.

El director esportiu ha qualificat la temporada d'"excel·lent" malgrat no haver aconseguit la classificació europea. "Hem de fer una anàlisi global. No anar a Europa no és un fracàs. Anem pel bon camí. L'any que ve, com la temporada passada, hem de fer un passet més", ha insistit.

stats