Espanyol
Esports Futbol 29/04/2011

Raúl Rodríguez, satisfet de la seva adaptació a Primera Divisió

El central de l'Espanyol s'ha mostrat molt satisfet, després de tres partits com a titular aquesta temporada, i ha apuntat que Jordi Amat és el seu referent futbolístic

Efe
1 min

Sant Adrià del BesósRaúl Rodríguez s'ha mostrat avui molt satisfet per la seva adaptació a Primera Divisió, després de tres partits com a titular aquesta temporada, i ha apuntat que el seu company Jordi Amat és el seu referent futbolístic.

"Estic satisfet, però sempre hi ha coses a millorar. A Primera hi ha diferències, sobretot a nivell de velocitat, però m'he entrenat molt de temps amb el primer equip i això m'ha ajudat a adaptar-me d'alguna forma a la categoria, encara que l'important són els partits", ha reconegut el català.

El defensa ha destacat l'actitud com a element clau: "M'ho he de creure, és necessari per estar a l'altura. És una situació poc esperada, és el que m'ha tocat viure i un intenta agrair-ho amb bon rendiment. És un tema mental, has de sentir-te fort i preparat per enfrontar-te als rivals de Primera".

El central ha apuntat que un dels seus referents és Jordi Amat. "Encara que té quatre anys menys que jo m'ajuda moltíssim en els partits i en els entrenaments. Té molta fortalesa mental, a més de la qualitat tècnica. Jo amb 18 anys no era així", ha comentat el jugador blanc-i-blau.

Finalment, el central ha apuntat que el partit contra l'Athletic d'aquest dilluns pot ser l'últim tren a Europa. "Si no guanyem, les coses es posarien molt més complicades però el pensament de tots els jugadors és emportar-nos els tres punts per seguir amb opcions", ha subratllat.

stats