Espanyol
Esports Futbol 27/10/2011

Un brillant cop de cap de Pandiani derrota el Betis a Cornellà-El Prat (1-0)

El davanter uruguaià ha tornat a ser decisiu i un gol seu a falta de quinze minuts per acabar el partit, després d'una mil·limètrica centrada de Dídac des de l'esquerra, ha permès l'Espanyol guanyar 1-0 al Betis

L'espanyolista Álvaro Vázquez rep una entrada d'Ustaritz (Betis).

Cornellà de LlobregatUn gol de Walter Pandiani a falta d'un quart d'hora de joc ha permès l'Espanyol endur-se la victòria contra el Betis. Els blanc-i-blaus han fet mèrits durant tot el partit per marcar algun gol més però no ha sigut fins al minut 74 quan s'ha decidit el resultat. Una centrada des de l'esquerra de Dídac, l'ha rematada l'uruguaià amb un gest tècnic excel·lent.

Bon primer temps

L'Espanyol ha dominat la primera meitat, sobretot durant el primer i últim quart d'hora de joc. Els xuts llunyans i els desmarcatges en ruptura a l'esquena de l'avançada defensa andalusa han sigut la millor estratègia per inquietar Casto. El porter del Betis ha sigut el millor dels visitants i ha evitat que els locals marxessin al descans amb avantatge en el marcador. Javi Márquez, des de fora de l'àrea, ha posat a prova els reflexos del porter, com també Verdú des de la frontal. Álvaro també ha tingut la seva ocasió, però la seva rematada ha marxat fora per poc.

El perill del Betis l'ha portat Beñat, que ha tingut dues bones ocasions que Cristian ha resolt bé sota pals. L'afició local ha protestat molt un penal, per mans dins l'àrea, que hagués pogut avançar l'Espanyol als deus minuts de joc.

Segon temps intens i decideix Pandiani

En la segona meitat, l'Espanyol ha sortit amb la mateixa convicció que abans del descans i primer Álvaro, amb un xut creuat que marxa massa alt, i després Dídac, amb una rematada a porteria buida que refusa amb el cap un defensa del Betis, haguessin pogut marcar el primer gol del partit. Al minut 56', Pochettino ha arriscat amb la substitució de Dátolo per Javi Márquez, que ha mogut les peces al camp per endarrerir la posició de Romaric i centrar a Verdú. I, poc després, ha donat entrada a Pandiani.

L'efecte ha sigut un tram final de partit més trencat, molt més directe. A falta de quinze minuts, Pandiani ha rematat a gol una centrada des de l'esquerra de Dídac. L'Espanyol ha sabut gestionar bé l'1-0, un resultat que ja fa tres jornades que aconsegueix de forma consecutiva.

Fitxa tècnica

Espanyol: Cristian; Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac; Forlín, Javi Márquez (56' Dátolo); Sergio García, Romaric, Verdú, Álvaro (68' Pandiani)

Betis: Casto; Chica, Ustaritz, Mario (46' C. Dorado), Nacho (75' Pereira); Cañas, Beñat, Iriney; Juanma, S. Cruz (52' Tosic), R. Castro

Àrbitre: Teixeira Vitienes (Col·legi càntabre). Ha amonestat a Beñat (53'), Javi López (63'), Dátolo (77'), Forlín (80'), Verdú (84') i Pereira (88')