Espanyol
Esports Futbol 02/10/2011

Un Espanyol-Madrid marcat pel retorn de Callejón i les baixes a tots dos equips

Pochettino no podrà comptar amb Pandiani i Amat, sancionats, ni Álvaro, que té febre. Mourinho té les absències dels lesionats Carvalho, Pepe, Coentrao, Benzema, Sahin i Di María

N. Arroyo
1 min
Casillas s'abraça amb Cristiano Ronaldo i Callejón camina, a la dreta

BarcelonaL'Espanyol rep aquest vespre a les 22.00 el Reial Madrid en un partit que està condicionat per les moltes baixes que tenen tots dos equips. A les absències per sanció de Pandiani i Amat, expulsat contra el Llevant al Ciutat de València, ahir es va afegir la d'Álvaro Vázquez, amb febre, que obligaran Pochettino a fer canvis en l'onze titular. El Reial Madrid tampoc disposa de tots els seus efectius perquè Carvalho, Coentrao, Pepe, Di María, Sahin i Benzema estan lesionats.

El duel serà especial per a José Callejón, que molt probablement començarà a la banqueta, que jugarà davant l'afició de l'Espanyol, club on va jugar les últimes tres temporades abans de fitxar pel conjunt blanc. L'estadi l'ovacionarà en agraïment als 97 partits que va disputar com a blanc-i-blau, en què va marcar 12 gols i va fer 11 assistències.

Pochettino no pot amb el Madrid

Des que n'és l'entrenador, Pochettino no ha pogut derrotar mai el Reial Madrid i tampoc ha sigut capaç de fer que el seu equip marqués un gol. El balanç del tècnic argentí amb l'Espanyol és de cinc derrotes, amb dotze gols encaixats i cap de marcat. Com a local, els resultats són 0-1 l'any passat a Cornellà-El Prat i 0-3 i 0-2 a Montjuïc.

stats