Espanyol
Esports Futbol 15/05/2011

La urgència d'un Saragossa en descens contra el somni de l'Espanyol europeu

Sense Javi Márquez, l'Espanyol afronta el penúltim esforç amb la pressió d'haver d'igualar el resultat que faci el Sevilla contra la Reial Societat per arribar al 22 de maig depenent de si mateix per entrar a Europa

Natalia Arroyo
1 min
Osvaldo i Luis García celebren el gol de l'argentí.

BarcelonaSi guanya a Saragossa, l'Espanyol es jugarà la plaça europea a Cornellà-el Prat davant la seva afició contra el Sevilla. Escenari ideal, escenari que pocs pensaven, com reconeix Pochettino. Però el repte no és tan fàcil, perquè el rival d'avui és un equip que necessita vèncer per mantenir la categoria. El Saragossa no vol baixar i vendrà cara la seva pell.

Els jugadors de l'Espanyol, però, volen girar aquesta pressió local en un factor al seu favor. "Hem d'aprofitar la seva angoixa i forçar-los a fer errades", diu Galán, "perquè tenen l'aigua al coll". És un fet i, com moltes altres coses, tindrà la seva repercussió en el partit. Com la tindrà la baixa de Javi Márquez, que no s'ha recuperat a temps de les seves molèsties a la cua de l'astràgal del turmell esquerre, i que obligarà Pochettino a alinear l'onze alternatiu que més ha fet servir en tota la temporada, amb Iván Alonso a la mitja punta i Verdú jugant amb Javi López al doble pivot.

Ansietat d'uns. Estímul d'altres. Urgència del Saragossa. Somni europeu de l'Espanyol. Dues necessitats i un únic camí: guanyar sí o sí.

Saragossa: Leo Franco; Lanzaro, Jarosik, da Silva, Obradovic; Ponzio, Gabi; Lafita, Herrera, Bertolo; i Uche.

Espanyol: Kameni; Galán, Amat, Raúl Rodríguez, Chica; Verdú, Javi López; Luis García, Iván Alonso, Callejón i Osvaldo.

Àrbitre: González González (C. Castellanolleonès)

Estadi: La Romareda

Hora: 21.00

stats