Espanyol
Esports Futbol 18/09/2011

L'Espanyol busca la victòria a Saragossa en un dia especial per a Luis García

Els blanc-i-blaus no guanyen fora de casa des del 23 de gener i avui visiten La Romareda (16 h) amb l'objectiu de derrotar el conjunt aragonés, nou equip de l'experiquito

Redacció
1 min
Ander Herrera i Raúl Baena.

BarcelonaL'equip de Pochettino vol millorar el seu rendiment lluny de Cornellà-El Prat (no guanya des del 23 de gener a Getafe) contra el Saragossa del seu excapità Luis García. El repte no serà fàcil, perquè els aragonesos volen refer-se de la golejada 0-6 contra el Reial Madrid en la primera jornada a La Romareda.

En la convocatòria destaca l'absència del porter Kameni, que pateix una gastroenteritis aguda amb lleu procés febril. L'Espanyol viatja amb les novetats de Rui Fonte, Jordi Amat, recuperat d'un trencament fibril·lar al bessó esquerre, i Jesús Dátolo. Albín és baixa després de ser operat de la seva lesió al recte anterior.

L'onze dels periquitos a La Romareda no serà gaire diferent al del partit contra l'Athletic. L'absència d'Albín la podria aprofitar Weiss, un dels nous fitxatges. Per la seva banda, el Saragossa busca amb urgència una victòria i un gol després d'un inici de temporada força fluix. Javier Aguirre ha blindat el seu equip durant tota la setmana amb entrenaments a porta tancada.

Possibles alineacions

Reial Saragossa: Roberto; Juárez, da Silva, Mateos, Paredes; Ponzio, Meira, Micael; Luis García, Lafita i Postiga.

Espanyol: Cristian Álvarez; Javi López, Forlín, Héctor Moreno, Dídac; Javi Márquez, Baena; Sergio García, Verdú, Weiss i Álvaro.

Àrbitre: Paradas Romero (C. Andalús)

Estadi: La Romareda

Hora: 16:00

stats