Espanyol
Esports Futbol 09/03/2011

Sergio Garcia s'operarà a final de temporada de la luxació a l'espatlla

El davanter de l'Espanyol evita el quiròfan de moment i podria estar disponible abans de les tres setmanes previstes si juga amb una protecció especial

Redacció
1 min
Sergio García en una acció del partit contra la Reial Societat.

BarcelonaSergio García haurà de passar pel quiròfan a final de temporada. El jugador, que va patir una luxació escapulo-humeral a l’espatlla dreta, ha estat visitat aquesta tarda pel doctor Ramon Cugat, qui ha recomanat mantenir el tractament conservador que s’havia anunciat després de la seva lesió el cap de setmana passat a València.

Els serveis mèdics han considerat que l’evolució que ha tingut aquests dies ha estat molt bona i que podrà seguir jugant el que resta de temporada, sabent, això sí, que no podrà eludir el quiròfan i que haurà de ser intervingut quan acabi el campionat. En principi, el temps estimat de baixa, després de l’operació, serà pràcticament d’un mes i mig, mentre que ara només haurà de parar unes tres setmanes perquè li marxi el dolor de la zona afectada i recuperi la mobilitat de l’articulació.

Els metges estan valorant, fins i tot, la possibilitat que pugui actuar amb una protecció específica que podria reduir fins i tot el termini de baixa inicialment estimat de tres setmanes.

stats