Espanyol
Esports Futbol 04/08/2011

L'Espanyol s'enfronta al Sevilla en un amistós amb regust de partit de Lliga

Amb el record més viu que mai de Puerta i Jarque, l'equip de Pochettino jugarà un amistós al Sánchez Pizjuán sense Albín, Mattioni ni Dátolo, lesionats, però amb Kameni, que ha viatjat i debutarà aquesta pretemporada (22.00, TV3)

Natalia Arroyo
1 min
Ernesto Galán (Espanyol) lluita amb Romero del Sevilla.

BarcelonaL'Espanyol i el Sevilla es veuran les cares avui al Sánchez Pizjuán a partir de les 22.00 (TV3) per jugar el IV Trofeu Memorial Antonio Puerta, un amistós emotiu que servirà per homenatjar Antonio Puerta i Dani Jarque.

Però també seran, emocions al marge, 90 minuts per continuar amb la preparació del nou curs, davant un rival que servirà per mesurar les forces dels periquitos quan falten poc més de quinze dies per començar la Lliga. Pochettino no podrà comptar amb Juan Albín, lesionat al turmell i que va deixar molt bones sensacions contra el Boca Juniors. Tampoc hi seran Dátolo, amb sobrecàrrega, ni Mattioni, que encara no està del tot recuperat del genoll.

Qui sí que participarà en el partit és Carlos Kameni. El porter camerunès va entrar en la convocatòria per viatjar a Sevilla i, després del seu frustrat fitxatge pel Roma i d'haver protagonitzat un inici de pretemporada un pèl polèmic pel seu distanciament amb el club, debutarà amb l'Espanyol 2011-2012 si Pochettino el fa jugar.

L'Atlètic de Madrid no es tornarà boig per Osvaldo

Bona part de l'atenció, però, la centrarà Dani Osvaldo, que continua sent una de les primeres opcions de l'Atlètic de Madrid per reforçar el seu atac. Els matalassers encara no han contractat el nou davanter que ha de suplir la baixa del Kun Agüero, i el killer és un dels més ben posicionats per ocupar la seva plaça. L'oferta dels madrilenys no satisfà, de moment, l'Espanyol, que continua sense acceptar els poc menys de 16 milions d'euros als quals està disposat a arribar l'equip de Manzano, que alhora intenta acostar-se a Falcao, davanter del Porto.

stats