Espanyol
Esports Futbol 26/01/2012

Pandiani treballa al CAR de Sant Cugat per recuperar-se de la seva lesió

El davanter uruguaià ha iniciat avui els treballs al CAR de Sant Cugat per superar els problemes en el quàdriceps dret, una lesió que arrossega des de principis de novembre

Efe
1 min

Sant Adrià del BesòsWalter Pandiani ha iniciat avui els treballs al CAR de Sant Cugat per superar els problemes en el quàdriceps dret, una lesió que arrossega des de principis de novembre.

D'una altra banda, el davanter Álvaro Vázquez, amb un trencament al bíceps femoral de la cama dreta, i el migcampista Javi Márquez, operat del turmell esquerre, ja han iniciat la feina de camp a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià. En principi, tots dos futbolistes podrien reaparèixer en un termini aproximat de tres setmanes.

El porter Cristian Álvarez evoluciona lentament del trencament fibril·lar en el bessó esquerre que va patir davant el Barça el 8 de gener passat. El porter blanc-i-blau té edema a la zona afectada i el període de baixa estimat és d'entre tres i sis setmanes.

Finalment, el davanter Sergio García ha iniciat la feina de rehabilitació fora de la Ciutat Esportiva encara que a partir d'ara anirà alternant les sessions a les instal·lacions de Sant Adrià. El punta català va ser operat el passat 18 de gener del menisc intern del genoll esquerre. Estarà més d'un mes i mig fora.

stats