ESPANYOL
Esports Futbol 30/01/2013

Cristian Álvarez diu que està tranquil davant el debat sobre el titular a la porteria de l'Espanyol

"Cal deixar al marge les individualitats i pensar en el grup. En els cinc anys que fa que sóc aquí sempre he apostat pel col·lectiu i ara per ara no faré cap excepció", ha dit

Efe
2 min
Cristian Álvarez, porter de l'Espanyol, durant la roda de premsa / RCDE

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol Cristian Álvarez s'ha mostrat aquest dimecres tranquil davant el debat sobre la titularitat a la porteria, del qual vol mantenir-se al marge. "Estic tranquil, treballant com sempre, sóc un més d'aquesta plantilla i aquí estic per sumar i el que em toqui, em mantinc al marge dels debats que es generen", ha afirmat.

El porter està lesionat des de principi de desembre i Kiko Casilla ha ocupat el seu lloc amb un bon rendiment, cosa que ha suscitat dubtes sobre qui ocuparà aquest lloc. "Cal deixar al marge les individualitats i pensar en el grup. En els cinc anys que fa que sóc aquí sempre he apostat pel col·lectiu i ara per ara no faré cap excepció", ha comentat.

El futbolista ja s'entrena amb la resta del grup des de fa dies, però la seva presència per al partit contra el Llevant de dissabte no està assegurada. En aquest sentit ha comentat: "Físicament em trobo bé. He fet dues sessions i em torno a integrar a l'equip. A poc a poc aniré agafant la forma".

Cristian Álvarez ha confessat que ha passat mals moments per la seva lesió i ha recordat que va tenir problemes durant una prova de velocitat al Centre d'Alt Rendiment (CAR). "Estar fora de l'equip, sense entrenar-te, i fer-ho sol és molt lleig –ha explicat–. El cap hi juga molt però m'ho vaig prendre amb molta tranquil·litat perquè recuperar-me bé era el més important".

D'altra banda, el porter ha valorat el seu futur, ja que acaba contracte aquesta campanya: "Jo em veig jugant a l'Espanyol la temporada que ve. No hi ha acostaments des de fa molt temps i estic esperant que es doni un primer pas, però és important recalcar que amb la situació de l'equip no és moment de parlar-ne".

El capità ha insistit que a causa de l'"estat de la institució i també en l'àmbit esportiu no és fàcil posar-se a tractar aquestes coses, hi ha aspectes més urgents en l'àmbit col·lectiu".

stats