Esports Futbol 29/01/2013

El porter Cristian Álvarez ja treballa amb la resta del grup i estarà a punt per jugar contra el Llevant

El jugador s'ha recuperat d'una distensió als isquiotibials de la cama esquerra que arrossegava des de principis de desembre

Efe
1 min
Cristian Álvarez s'ha exercitat amb la resta dels porters de l'Espanyol / RCDE

Sant Adrià de BesòsEl porter de l'Espanyol Cristian Álvarez s'ha incorporat aquest dimarts al treball amb el grup després de superar una distensió als isquiotibials de la cama esquerra que arrossegava des de principis de desembre.

El lateral dret Ernesto Galán, per la seva banda, també s'ha entrenat amb la resta dels seus companys a la Ciutat Esportiva. El futbolista madrileny deixa enrere la seva elongació als isquiotibials de la cama dreta. Tant el defensa com el porter estaran, en principi, disponibles per al partit contra el Llevant d'aquest dissabte.

L'evolució del migcampista Raúl Baena és diferent. El jugador andalús treballa de forma individualitzada a causa d'una lumbàlgia. Els metges de l'entitat esperen que aquest dimecres ja pugui treballar amb el grup.

El migcampista Víctor Sánchez, amb molèsties al taló dret, alternarà la feina de grup amb altres tasques individuals durant la setmana. El jugador està sancionat per acumulació de grogues i no pot jugar contra el Llevant.

Finalment, el futbolista Cristian Gómez estarà un mes de baixa per una contusió a la cara anterior del genoll esquerre, amb un edema al bíceps femoral i una inflamació a la càpsula posterior de l'articulació, i no s'ha entrenat aquest dimarts. Alternarà la feina al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat i a la Ciutat Esportiva.

stats