ESPANYOL
Esports Futbol 11/02/2013

Javi López té una distensió al genoll esquerre

Els metges de l'Espanyol controlaran l'evolució del lateral dret durant els pròxims dies per saber si pot jugar el cap de setmana que ve

Efe
1 min
Els jugadors de l'Espanyol, durant l'entrenament d'aquest dilluns al matí  / RCD ESPANYOL

Cornellà de LlobregatEl lateral dret de l'Espanyol Javi López va acabar el partit de diumenge a San Mamés amb una distensió a la càpsula posterior del genoll esquerre i els metges del club blanc-i-blau en controlaran l'evolució durant els pròxims dies.

D'altra banda, el migcampista Cristian Gómez ha fet aquest dilluns al matí la primera sessió amb la resta dels seus companys, després de tenir pràcticament superada la forta contusió que es va fer al genoll esquerre, amb un edema al bíceps femoral i una inflamació a la càpsula posterior de l'articulació.

Finalment, el migcampista Raúl Baena s'ha exercitat al marge a Cornellà-El Prat, ja que encara té molèsties a causa d'una lumbàlgia que arrossega des de la setmana passada. En els pròxims entrenaments els metges examinaran l'evolució del jugador andalús per veure si està disponible per al pròxim partit de Lliga.

stats