Espanyol
Esports Futbol 04/03/2012

Un Madrid sense Pepe rep l'Espanyol més valent

L'Espanyol, que recupera Sergio García, Romaric i Thievy, visita el Bernabéu amb confiança per enfrontar-se a un Reial Madrid que té les baixes de Pepe, Benzema i Di María

Natalia Arroyo
1 min
Cristiano Ronaldo celebra el primer gol.

BarcelonaAquest vespre a les 21.30 h, l'Espanyol té l'oportunitat de trencar el malefici que el persegueix des del 1996, any de l'últim triomf periquito al Santiago Bernabéu, i Mauricio Pochettino assegura que el seu equip serà atrevit contra el Reial Madrid i que no sortirà “rendit” abans d'hora, malgrat l'amarg record del 0-4 de la primera volta. El tècnic blanc-i-blau ha pogut preparar el matx amb la bona notícia del retorn del davanter Sergio García, recuperat de l’operació al genoll que l’ha tingut fora dels terrenys de joc des del gener.

El davanter no sortirà d’inici però entra en una convocatòria en què també hi són Romaric i Thievy, sancionats la setmana passada. L’ivorià tornarà al doble pivot amb Forlín, mentre que el francès difícilment li prengui el lloc a l’habilidós trio de mitjapuntes format per Coutinho, Verdú i Weiss.

En el bàndol blanc, José Mourinho té baixes importants per l’acumulació de grogues de Pepe i les lesions de Benzema i Di María. Per suplir-los, el tècnic portuguès podria alinear Carvalho en defensa i Callejón i Higuaín en atac. Sigui com sigui, el Reial Madrid seguirà sent agressiu perquè els tres punts contra l’Espanyol “són crucials” per a Mourinho. “Hem de mantenir la diferència de deu punts amb el Barça –diu l’entrenador madridista–. Cada setmana és important i l’Espanyol és un gran equip”.

stats