Publicitat
Publicitat

Espanyol

El comitè sanciona l'Espanyol amb 300 euros per la samarreta d'ànims al sogre de Sergio García

En la resolució, el Comitè explica que no sancionen el jugador sinó el club, perquè són els membres del cos tècnic els que li van donar la samarreta per celebrar el gol

El Comitè de Competició de la Federació Espanyola ha multat amb 300 euros e l RCD Espanyol per la dedicatòria del davanter Sergio García al seu sogre durant el partit del conjunt català davant l'Atlètic de Madrid , diumenge passat a l'estadi de Cornellà -El Prat , basant-se en l'article 122 del reglament. El futbolista blanc-i-blau , després de marcar el 4-1, se'n va anar cap a la banqueta del seu equip i va agafar una samarreta amb el text " Ànims s ogre ", que va mostrar al públic .

L'Espanyol va presentar al·legacions , que han sigut rebutjades pel Comitè, ja que la seva decisió final es basa en el fet que la samarreta li va ser subministrada des de la banqueta . " El jugador no pot ser sancionat . Però advertim que van ser empleats del club -els que poden estar en l'àrea tècnica - els que li van subministrar l'objecte amb el qual va realitzar l'acció. P er actes dels qui depenen del club, e ls quals s'ha de controlar , l' Espanyol comet una conducta contrària al bon ordre esportiu " , conclou la resolució.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT