Espanyol
Esports Futbol 10/08/2011

Thievy: "Fer un 'hat trick' contra el Barça és tot un somni per mi"

És l'home del dia a l'Espanyol, però l'autor dels tres gols que van fer campions de Catalunya els de Pochettino reconeix que ha de "continuar entrenant-se com fins ara" per tenir minuts

Redacció
1 min
Thievy celebra un dels tres gols de la Copa Catalunya.

BarcelonaThievy Bifouma s'ha mostrat eufòric després de la seva actuació a la final de la Copa Catalunya, disputada ahir a la nit al Nou Estadi de Tarragona. El jugador ha confessat que, per ell, "fer un hat trick contra el Barça és tot un somni".

El del planter, sense fitxa del primer equip, ha apuntat que continuarà treballant per tenir més oportunitats: "He d'entrenar-me com fins ara per disposar de minuts. Vinc de França, i tot el que m'està passant és meravellós".

Thievy ha rebutjat frontalment les comparacions amb el punta Osvaldo, golejador estrella de l'equip. "Osvaldo és Osvaldo, ha marcat molts gols importants per a nosaltres", ha subratllat el francès, que ha encaixat amb humor la pregunta sobre si seria el relleu del "9" davant el seu possible adéu. “Jo sóc jugador del filial i conec quin és el meu lloc”, va assegurar ahir.

Pochettino confia plenament en el davanter francocamerunès, al qual ha donat molts minuts, fins i tot com a titular, en aquesta pretemporada. L'aposta del tècnic blanc-i-blau pel planter ha estat una constant des que va arribar a la banqueta de l'Espanyol.

stats