Espanyol
Esports Futbol 26/07/2012

Es trenquen les negociacions per a la renovació de Verdú amb l'Espanyol

El club blanc-i-blau no accepta les exigències del futbolista i assumeix que el jugador quedarà lliure el pròxim estiu i podrà començar a negociar amb algun altre club al mercat d'hivern

Efe
1 min
Joan Verdú, rodejat de jugadors del Palamós en l'amistós de pretemporada

BarcelonaLes negociacions per a la renovació de Joan Verdú amb l'Espanyol s'han trencat després que l'entitat no hagi acceptat les expectatives del futbolista, amb contracte fins al 30 juny del 2013, segons han explicat fonts pròximes a les dues parts.

La notícia ha estat una sorpresa, després que els últims dies el representant del futbolista, Màgic Díaz, i el club haguessin apropat posicions, cosa que invitava a l'optimisme sobre la continuïtat del jugador.

Les mateixes fonts han assenyalat que finalment les converses s'han trencat, i l'Espanyol assumeix que el jugador queda lliure per a la temporada que ve i que a partir del pròxim mercat d'hivern podrà negociar amb qualsevol club.

Verdú és el segon capità de l'equip i s'ha consolidat com una de les peces clau en els esquemes de Mauricio Pochettino. De fet, el mateix tècnic i diversos companys seus, com Sergio García, han destacat la importància del migcampista per al correcte funcionament de l'equip al camp per la seva visió de joc i la seva capacitat d'organització.

stats