Publicitat
Publicitat

València

Emery: "L'Espanyol ha sigut superior a nosaltres en tot a partir de l'1-0"

El tècnic basc del València no creu que l'equip hagi fallat en actitud ni que hagi pensat abans d'hora en l'eliminatòria d'Europa League de dijous

Unai Emery ha analitzat el partit d'avui amb molta sinceritat i ha reconegut que el València ha sigut inferior a l'Espanyol a partir del primer gol. "Utilitzem tres paràmetres per preparar el partit: el tècnico-tàctic, el físic i el mental. I no sé quin ha arrossegat a l'altre però en tots els aspectes hem estat per sota de l'Espanyol, sobretot a partir de l'1-0. Abans, el partit encara havia sigut igualat".

El tècnic basc, confessa que, malgrat el mal que fa el 4-0, "el més important és la pèrdua dels tres punts".

"L'equip no s'ha aixecat del 2-0 -ha seguit analitzant-. Hem d'aixecar-nos d'aquesta derrota i fer un exercici de realitat. Sortim dolguts d'aquest resultat però hem de mirar el que ens queda de Lliga i el que tenim dijous".

Emery ha insistit en què no té res a retreure a l'equip pel que fa a l'actitud, malgrat no haver fet un bon partit, i en cap cas creu que la plantilla hagi pensat abans d'hora en el compromís de l'Europa League. "L'equip estava centrat en el partit d'avui i en el que suposa la Lliga per al València. L'eliminatòria del dijous és un partit molt bonic però avui a Cornellà no hem jugat aquest partit. Senzillament, l'Espanyol ha sigut superior".

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT