ESPANYOL
Esports Futbol 28/02/2012

Verdú: "Tant de bo guanyem el Madrid després de tant de temps. Al cap i a la fi, són 11 contra 11"

El migcampista diu, sobre la baixa de Pepe per diumenge: "Alleujats? És un jugador molt físic, contundent i va al xoc, però si no juga ell n'hi haurà un altre que ho voldrà fer igual de bé"

Efe
1 min
Verdú persegueix Ghezzal

Sant Adrià de BesósEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú ha apuntat aquest dimarts que guanyar un equip com el Reial Madrid, el proper rival del conjunt blanc-i-blau, "omple de confiança".

"Ens aniria molt bé [la victòria al Santiago Bernabéu] per la repercussió que té i perquè recuperaríem tres punts que ens ajudarien en la classificació", ha afegit el jugador.

Verdú ha reconegut que el del Bernabéu és un partit especial: "És un d'aquests partit que agrada jugar i ningú es vol perdre. La nostra filosofia sempre és la mateixa i sortirem a fer un bon partit. Tant de bo guanyem allà després de tant temps, al cap i a la fi són onze contra onze".

D'una altra banda, el migcampista català no ha destacat especialment la baixa del defensa del Madrid Pepe: "Alleujats? És un jugador molt físic, contundent i va al xoc, però si no juga ell n'hi haurà un altre que ho voldrà fer igual de bé. Tractant-se d'un equip així jugui qui jugui serà complicat".

El blanc-i-blau ha subratllat el futbol a la contra de l'equip de José Mourinho. "És dels millors que hi ha actualment i hem d'estar atents, perquè ens poden fer molt de mal. Però el Madrid vol jugar i això ens pot ajudar".

Finalment, Verdú no ha entrat en la polèmica arbitral per les actuacions dels col·legiats contra el Reial Madrid: "De vegades s'equivoquen i de vegades l'encerten. El dia del Rayo en unes quantes jugades l'àrbitre podria haver decidit una altra cosa. Però no ens preocupem per la resta".

stats