ESPANYOL
Esports Futbol 21/02/2012

Verdú: "No crec en el vertigen per ser a Europa"

El migcampista explica que està gairebé recuperat de la lumbàlgia aguda. "Tinc ganes de ser al camp, però al final és una decisió del 'mister'", diu Verdú

Efe
1 min
Joan Verdú, sortint de la Ciutat Esportiva. RCDESPANYOL.COM

Sant Adrià de BesòsEl migcampista de l'Espanyol Joan Verdú s'ha mostrat aquest dimarts molt il·lusionat per la quarta plaça del conjunt català i ha confessat que no creu en el vertigen per ser en zona europea, "tot al contrari, perquè veure't a dalt significa que ho fas bé i pots aconseguir grans fites".

El català ha llançat un missatge de compromís a la grada: "L'únic que els podem dir és que lluitarem fins a l'últim moment per aconseguir-ho. Sabem que estarà ajustat i no hem de cometre els errors que en les temporades anteriors no ens van permetre aconseguir el somni".

Verdú ha explicat que ja està pràcticament recuperat de la seva lumbàlgia aguda, que li va impedir jugar contra el Getafe la passada jornada de Lliga. "Em trobo molt millor a mesura que van passant els dies. Espero estar al cent per cent i tinc ganes de ser al camp però al final és una decisió del 'mister'", ha comentat.

El migcampista ha agraït les paraules del seu entrenador, Mauricio Pochettino, en què l'ha qualificat com "el braç executor" de l'equip: "Que el tècnic parli bé de tu sempre ajuda i et dóna confiança però també t'exigeix per seguir treballant a un bon nivell. He de recompensar aquests elogis al camp".

stats