Espanyol
Esports Futbol 22/04/2012

El Calderón repartirà tres punts que són mitja Europa

L'Atlètic de Madrid rep l'Espanyol aquesta tarda (18h, GolT / Canal+ Liga) en un partit que podria catapultar i descartar a un dels dos equips, empatats a 45 punts, de la lluita europea

Natalia Arroyo
1 min

BarcelonaEmpatats a 45 punts i fora de les posicions d’Europa League i Champions, l’Espanyol i l'Atlètic de Madrid es veuran les cares aquesta tarda a les sis al Vicente Calderón, en un duel que resoldrà part de les aspiracions europees de tots dos equips. Amb quinze punts encara per repartir fins a final de temporada, els tres que hi haurà en joc a l’estadi matalasser serviran per “mantenir la il·lusió intacta”, deia ahir Mauricio Pochettino en roda de premsa.

Per al partit d’aquesta tarda, Mauricio Pochettino recupera Coutinho i Forlín, sancionats la setmana passada. El brasiler tornarà molt probablement a la titularitat, sobretot després que Vladimir Weiss quedés ahir fora de la convocatòria per unes inoportunes molèsties al genoll. Tampoc van viatjar a Madrid Javi Márquez i Juan Albín, que va tornar a patir una lesió muscular quan ja semblava recuperat. El gran interrogant en l’alineació periquita serà saber si Pochettino dóna continuïtat al duo Baena i Cristian Gómez al doble pivot o fa lloc a Forlín.

En el bàndol matalasser, Simeone podrà comptar amb tots els seus efectius, entre ells el defensa Godín, que no va jugar dijous perquè estava sancionat.

stats