ESPANYOL
Esports Futbol 15/10/2012

El vicepresident de l'Espanyol Sergio Oliveró estudiarà seva candidatura després parlar amb alguns sectors del club

El dirigent blanc-i-blau es perfila com l'alternativa a la candidatura a la qual donaran suport l'actual president, Ramon Condal, i el màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre

Efe
1 min
Sergio Oliveró, amb Ramon Condal i Joan Collet, durant un consell d'administració / MANOLO GARCÍA

BarcelonaL'actual vicepresident de l'Espanyol, Sergio Oliveró, responsable de l'àrea econòmica, ha explicat mitjançant un comunicat que estudiarà a fons la seva possible candidatura a la presidència a les eleccions del pròxim 19 de novembre una vegada hagi parlat amb tots els estaments de l'entitat catalana.

"Iniciaré una sèrie de converses amb tots els sectors de l'espanyolisme (socis, Apmae, federació de penyes, Curva, líders d'opinió, veterans i pro homes de l'Espanyol) abans de prendre cap decisió respecte a la meva participació, o no, com a candidat en el procés electoral obert al RCDE", ha anunciat.

El mandatari es perfila, si finalment decideix presentar-se el 19 de novembre, com l'alternativa a la candidatura que abonaran el president Ramon Condal i el màxim accionista, Daniel Sánchez Llibre. En aquests moments estudien donar suport amb les seves participacions, sobre un 35%, al presidenciable que considerin oportú.

D'altra banda, Sergio Oliveró, que firma el comunicat com a soci número 1.443, ha demanat "la participació de tots i cadascun dels accionistes a les eleccions del pròxim 19 de novembre, ja que són unes de les més importants de la història del nostre club". El termini per presentar candidatures finalitza el 25 d'octubre.

stats