ESPANYOL
Esports 21/07/2014

Sergio: "L'1 de setembre tindré un equip amb Víctor Sánchez, Kiko Casilla i Sergio García"

El tècnic es mostra rotund amb la continuïtat dels tres futbolistes que no tenen resolt el seu futur

Efe
1 min
Sergio González, tècnic de l'Espanyol / RCDESPANYOL

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, s'ha mostrat convençut, abans de desplaçar-se a Barcelona després de finalitzar la concentració de l'equip a Garòs (Vall d'Aran), de la continuïtat dels futbolistes de la plantilla que tenen la renovació en marxa des de fa mesos: Víctor Sánchez, Kiko Casilla i Sergio Garcia. Tres pilars bàsics que no tenen resolt el seu futur. "L'1 de setembre tindré un equip amb Víctor Sánchez, Kiko Casilla i Sergio García. No és un sí per quedar bé, sinó que és un sí rotund, ja que així ho crec", ha comentat el preparador català, satisfet de la feina que han realitzat els seus futbolistes durant la concentració a Garòs.

Sergio González, en aquest sentit, ha valorat especialment la situació de Víctor Sánchez i ha dit que desitja "que segueixi amb nosaltres". "He parlat amb ell (amb Víctor Sánchez) perquè forma part d'aquesta plantilla. Ell vol continuar aquí i em crec el que diu", ha assegurat el tècnic blanc-i-blau.

Durant aquesta setmana, el cos tècnic i la direcció esportiva tractaran les sortides d'alguns jugadors de la plantilla, tot i que Sergio González ha explicat que "a Garòs no s'ha parlat de res d'això". "Hem intentant fomentar el bon rotllo i fer grup. Les situacions les afrontaré amb tot el respecte, és el que he de fer", ha afegit.

Sergio ha analitzat el fitxatge del davanter equatorià Felipe Caicedo, que dimarts serà presentat a les 12.30 hores: "Estic convençut que tornarem a veure la seva millor versió. Tant de bo ens aporti gol, ja que ell ho té".

stats