EUROPA LEAGUE
Esports Futbol 22/11/2012

El Llevant vol celebrar el seu debut europeu amb la classificació per als setzens de l'Europa League

Si els granotes guanyen el Helsingborgs suec (19 hores, Gol T) ja estarien classificats per a la següent ronda de la competició europea

Efe
1 min
El Llevant visita Riazor sense el sancionat Diop

ValènciaEl Llevant viatja a Suècia aquest dijous amb la intenció de celebrar el seu debut en competicions europees amb la classificació per als setzens de final de l'Europa League, que assegurarà amb una victòria davant el Helsingborgs (19 hores, Golt T), però que pot aconseguir fins i tot amb una derrota. Si el Llevant guanya l'equip suec, que amb prou feines té opcions de classificar-se, haurà aconseguit el seu objectiu, però també ho aconseguirà si obté el mateix marcador que el Twente-Hannover, l'altre partit del grup.

En funció dels resultats dels partits d'aquest dijous, el Llevant podrà fins i tot mantenir les seves aspiracions de ser campió del grup en l'últim partit, davant el Hannover a València. L'entrenador del Llevant, Juan Ignacio Martínez, perd per aquest partit els lesionats Theofanis Gekas i Dariusz Dudka, mentre que ha deixat a València per decisió tècnica a Massimo Volta i Óscar Serrano, així com el nigerià Obafemi Martins, que no pot jugar aquesta competició per no haver estat inscrit. Amb el canvi habitual a la porteria per als partits europeus, tornarà a jugar Navas.

El Llevant vol, a més, demostrar que simultaneïtat entre els partits de la Lliga i la Lliga Europa no ha afectat l'equip, que ha ofert un bon inici de temporada en ambdues competicions. Bastant més complicat té el panorama el Helsingborgs: les possibilitats passen per guanyar el Llevant per dos o més gols i derrotar a continuació a domicili el Twente a l'última jornada, a més d'esperar que el Hannover, també al partit final, s'imposi a València.

stats