Futbol

Juanele, exjugador de l'Sporting, el Saragossa i el Terrassa, ingressa a presó

Feia mesos que no es presentava al jutjat com estava obligat des que al febrer passat va amenaçar la seva exdona i va destrossar diversos cotxes al mig del carrer

Juanele va ingressar la setmana passada al centre penitenciari de Villabona després incomplir de forma reiterada les ordres judicials que l'obligaven a personar-se al jutjat , segons informa el diari asturià El Comercio.

El mes de febrer passat ja havia estat detingut per amenaçar la seva exdona i causar importants danys al seu vehicle i en molts altres estacionats a l'aparcament del Grup Cultural de Covadonga .

L'exjugador de l'Sporting va ser arrestat fa pocs dies al seu domicili pels efectius del grup de Policia Judicial del Cos Nacional de Policia de Gijón . Sobre ell pesava una ordre de recerca , captura i ingrés a la presó , emesa per un jutjat penal .

Juan Castaño Juanele , de 40 anys , està intern a la Unitat Terapèutica i Ocupacional ( UTE ) de Villabona , on participa en tallers i consultes amb un psicòleg . Romandrà allà almenys sis mesos .