Futbol - Segona Divisió
Esports Futbol 05/03/2021

Una expulsió esquerda el guió de l’Espanyol (1-1)

Celebració d'Oscar Melendo

BarcelonaL’Oviedo en va tenir prou amb un golàs de Nahuel al minut 68 per empatar a l'RCDE Stadium contra l’Espanyol (1-1), que es va avançar als nou minuts amb una diana de Melendo, però que es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió de Dídac Vilà.

El partit va començar molt bé per a l’equip blanc-i-blau, amb una diana de Melendo als nou minuts. Raúl de Tomás, que finalment va superar les seves molèsties, va xutar des de la frontal i el porter rival no va poder atrapar la pilota. El jugador va ser astut i va enviar la pilota al fons de la xarxa. L’amfitrió va aprofitar la inèrcia i va buscar el segon gol de la nit. De l’Oviedo amb prou feines hi havia notícies, més enllà d’alguna acció a pilota aturada. El xoc semblava molt encarrilat per als catalans, que signaven un monòleg.

Tot i això, al minut 38 Dídac Vilà va veure una vermella directa. Va començar com a groga, però el VAR va canviar la intensitat del color de la targeta i l’Espanyol es va quedar amb deu jugadors. L’entrenador, Vicente Moreno, va veure esquerdat el seu guió completament just abans de la mitja part. A la represa, el conjunt asturià va canviar la dinàmica del partit. Nahuel va recollir el premi a la insistència amb una retallada i un xut amb la dreta des de fora de l’àrea. Els asturians van empatar el duel i van deixar l’Espanyol en una situació complicada.