BARÇA
Esports Futbol 03/05/2011

La passió blaugrana es desferma a Canaletes

El resultat del Camp Nou ha fet sortir centenars de persones a la font de Canaletes per celebrar el pas a la final de la Lliga de Campions somniada a Wembley

M. C. / A. C.
1 min
Seguidors del Barça celebrant el pas a la final a Canaletes / EFE

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El resultat d'aquesta nit ha fet desfermar l'alegria dels seguidors blaugranes i, com no podia ser d'una altra manera, s'han reunit a la font de Canaletes per celebrar-ho.

Com ja és tradició, milers de persones s'han reunit a la mítica font de les Rambles tan bon punt l'àrbitre ha xiulat el final del partit. Càntics a favor del Barça, contra el Reial Madrid i contra el seu entrenador, José Mourinho, s'han barrejat amb els petards i les botzines dels cotxes i les motocicletes.

La ciutat de Barcelona s'han omplert dels colors blaugranes. Els seguidors culers equipats amb bufandes, banderes, xiulets i trompetes s'han concentrat per tots els carrers pròxims de la font de Canaletes per escalar-la tot entonant càntics de victòria o l'himne del Barça.

Segurament aquesta celebració a Canaletes no serà l'ultima, ja que el Barça té a tocar el títol de Lliga.

En aquest cas al centre la ciutat hi haurà desenes d'agents i de brigades mòbils però no està previst que es talli el trànsit a la confluència entre la Rambla i el carrer Pelai i l'horari de metro serà l'habitual.

stats