Futibol Internacional
Esports Futbol 21/12/2011

La premsa francesa dóna per fet el fitxatge de Beckham pel París Saint Germain

El futbolista anglès de 36 anys signaria per un any i mig i cobraria 800.000 euros mensuals, el 60% més que el futbolista millor pagat a França, Gourcuff (Lió)

Efe
2 min
David Beckham.

BarcelonaDavid Beckham serà jugador del París Saint Germain (PSG) a partir de gener, segons publica la premsa francesa. Tant 'L'Equipe' com 'Le Parisien' subratllen que, encara que l'entorn del jugador es mostri caut i que l'anunci probablement no s'oficialitzi fins Nadal o el mes que ve, el PSG ha celebrat ja alguna reunió per organitzar la seva arribada, que es vol convertir en un esdeveniment mediàtic.

'Le Parisien' assenyala que el contracte se signarà en uns dies per un període de 18 mesos i comprendrà un salari fix de 800.000 euros mensuals (un 60% més que el futbolista més ben pagat per ara a la lliga francesa, Gourcuff en el Lió) i ingressos vinculats a la seva imatge que poden arribar a 17 milions d'euros.

A més, els propietaris de Qatar que van comprar l'equip de la capital francesa fa sis mesos li han proposat un lloc d'ambaixador al final de la seva carrera de futbolista renovable cada dos anys.

El diari popular va indicar que el jugador podria estar a la ciutat aquesta mateixa setmana per finalitzar els detalls de l'acord i també per començar a muntar la nova vida de la seva família, per això el club ha establert una opció sobre dos possibles habitatges de luxe.

La seva dona, Victoria Beckham, va visitar a més un palauet a l'exclusiva avinguda Montaigne la finalitat seria dedicar a la seva activitat d'estilista i de creadora.

La seva estrena amb el PSG s'hauria de produir a Qatar, on els jugadors del PSG s'entrenaran per disputar el 4 de gener un partit amistós a Dubai contra el Milan.

Els preparatius per a l'arribada dels Beckham inclou l'organització d'una "entronització" a l'Ajuntament de París, a la qual seguiria una desfilada pels Camps Elisis.

El fitxatge, més enllà de les evidents motivacions de notorietat, ja ha començat a generar polèmica sobre el seu interès purament esportiu donada la seva edat relativament avançada (36 anys), com subratlla 'L'Equipe'.

stats