FUTBOL
Esports Futbol 28/05/2019

Florentino Pérez tanca la porta de sortida a Ramos i la d'entrada a Mbappé

El president blanc diu a Onda Cero que ni ha parlat ni parlarà amb Mbappé

Efe
3 min
Florentino Pérez, durant l'entrevista a Onda Cero

MadridFlorentino Pérez, president del Reial Madrid, ha tancat la porta a la marxa de Sergio Ramos a la Xina després de reconèixer que el capità li ha traslladat una proposta milionària, i ha confessat que ni ha parlat ni parlarà amb Kylian Mbappé.

"Ramos va ser el primer espanyol que vaig fitxar; li tinc un gran afecte i l'estimo com a un fill. El dia de l'Ajax parlo amb ell, puc discutir-hi, però no vaig sentir que em digués que si li pago marxa. No és veritat", ha dit a l'emissora de ràdio Onda Cero.

Florentino Pérez ha confirmat la reunió en què Ramos ha demanat anar-se'n del Reial Madrid i no ha amagat la seva sorpresa per la filtració. "Em sorprèn que s'hagi explicat la reunió amb Ramos. Altres jugadors han tingut ofertes i mai ha transcendit". "S'ha donat al tema una importància que no té. No he anat a casa seva ni ell ha vingut a casa meva; ens hem reunit a la meva oficina. Va demanar veure'm i em va dir que hi ha una oferta molt bona de la Xina però que no podien pagar traspàs a causa d'unes normes. Li vaig dir que no podia ser, però que parlaríem amb el club xinès per donar-li una satisfacció. És impossible que el Reial Madrid deixi anar el seu capità, del qual estem orgullosos, i que se'n vagi gratis. Crearia un precedent", ha conclòs. El màxim mandatari del conjunt madridista ha sigut rotund i ha afirmat que Ramos és el jugador més ben pagat de la seva plantilla i que no l'han enganyat amb el sou de Gareth Bale.

"¿Com l'hem d'enganyar dient-li que Bale guanya 12 milions i que en guanyi 17? El contracte més alt és el del capità, però si vingués Maradona ho seria el de Maradona. Tenim un equilibri salarial des del 2000. Figo, Zidane, Ronaldo i Beckham guanyaven el mateix que Raúl, 6 milions d'euros, i mai vaig tenir problemes amb ells. Hi havia tres escales, com ara, i estan tots còmodament instal·lats", ha dit.

Florentino ha descartat que el Reial Madrid vagi al darrere d'Antoine Griezmann, ha mostrat el seu desig de fitxar Eden Hazard i no ha respost quan li han preguntat pels jugadors del PSG Neymar i Mbappé. "Tinc la il·lusió que Hazard vingui aquest any. Tinc molt interès que vingui al Madrid i l'esperança que pugui ser aquest any. És un dels grans jugadors del món. L'any passat també el volíem però ara només li queda un any de contracte", ha comentat. "No he parlat amb Zidane ni de Mbappé ni de Neymar, per respecte als jugadors, que estan en altres clubs", ha assegurat. "Ni hem parlat amb Mbappé ni hi parlarem. L'any passat, a petició del president del PSG, vam haver de dir que no volem cap jugador seu, i així ho reiterem aquest any".

En el capítol de sortides, el president del Reial Madrid ha assegurat que no han rebut "cap oferta per Bale ni per cap jugador" i no s'ha acomiadat de Keylor Navas perquè "té contracte en vigor". Florentino s'ha mostrar molest pels xiulets de part del madridisme a jugadors per la mala temporada: "Són humans, herois d'una època irrepetible, i em sembla injust el tracte. No és que no vulguin, és que no poden. Estan esgotats per la pressió d'aquests anys. Es mereixen el reconeixement i no els xiulets d'una part de la afició. S'han esgotat, hem de reflexionar per sortir d'aquesta situació".

Respecte al canvi d'entrenadors, Florentino ha admès que amb el pas del temps s'ha comprovat que l'error no va ser Julen Lopetegui. "S'ha vist que no s'ha arreglat el problema amb canvis d'entrenador, però en aquell moment era difícil entendre que amb grans jugadors l'equip no estigués al nivell que esperàvem. Julen va fer el que va poder, però el problema no era l'entrenador, era la ment dels jugadors".

Florentino Pérez no s'ha alegrat del mal final de temporada del Barcelona. "No m'alegro del Liverpool-Barça però dona valor al que nosaltres hem fet. Em solidaritzo amb Bartomeu, un no prospera a còpia d'alegrar-se de les desgràcies dels altres".

stats